Organizér nářadí Enduristan

Hledal jsem něco, co se vejde pod sedačku a organizér od Enduristanu je dobrá volba. Pasuje tam dobře, ale když ho naložíte nářadím a vším, co se hodí, tak už je to horší. Pod sedačku se vejde bez problémů, ale při nasazování sedačky problém nastane. Nelze zacvaknout. Jestli pořídíte stejný organizér, tak dopadnete stejně jako já. Nářadí jsem ubral a nechal jen to nejnutnější pro potřebu opravy. Moje řešení je, že pod sedačku vlastně nedávám skoro nic a většinu jsem naskládal na baterku a okolo ní. V motorce vozím doopravdy jen to nejnutnější nářadí. Na cesty do zahraničí vozím více nářadí, které mám v jiném organizéru. 


Jak tento organizér vzniknul? Světoznámí enduro závodník Lyndon Poskitt si nechal od Enduristanu navrhnout organizér na nářadí, které potřebuje pro rallye Dakar. Sériová výroba pak začala, když Lyndon ukázal organizér fanouškům. 


Jen pro ukázku

Organizér jako takový je doopravdy vychytaný a je vidět, že si s tím někdo dal záležet. Myslím si, že každý do něj naskládá vše, co bude potřebovat na své výlety.

Děkuji za přečtení a sdílení 

Komentáře

KAM V ROCE 2024?

Jaro: Chorvatsko, po stopách Dinaric Rally a podzim: 14ti denní cestování v Řecku