Motoz Tractionator Desert H/T

Motoz Desert jsem měl na své cestě do Afriky, kde jsem najel 11500 kilometrů. Pneumatika zvládla celou cestu. Zvládne všechen druh povrchu, od ostrých kamenů přes písek. S blátem si poradí jen v případě, že jedete přímo, ale boční vedení tady nečekejte. Řekl bych že Deserty jsou nejostřejší gumou na trhu pro velká cestovní endura. Gumu budu brát vždy, když pojedu delší cestu.


Na obrázku je vzorek po návratu z Afriky. Celou cestu jsem upravoval tlak a rychlost, která byla cca 100 km. V gumách byl použit Ultraseal. Když zvolíte tuto gumu a budete myslet na to, že vás čeká hodně kilometrů, tak vydrží. Mojí velkou cestu vydržela, a proto jsem spokojen.



Přední guma byla dosti odskákaná, ale to se dá vyřešit tím, že gumu v půlce cesty otočíte. Na předku jsem zkoušel od Motozu i Enduro S/T, ale tu bych zařadil do kategorie ostrých gum.

Info Motoz Desert H/T
Pneumatiky Motoz jsou na trhu již řadu let a nyní je doplňuje speciální verze určená pro pouštní podmínky (kamení a písek v poměru 90 ku 10). Střední část dezénu je navržena tak, aby vydržela brzdění na kamenité pistě. Konstrukce je pevná a osvědčená z ostrých enduro pneumatik. Směs je 100 procentní přírodní kaučuk a tato pneumatika je určená pro dálkové offroad výpravy.

Děkuji za přečtení a sdílení 

Komentáře

KAM V ROCE 2024?

Jaro: Chorvatsko, po stopách Dinaric Rally a podzim: 14ti denní cestování v Řecku