ATAV, podzim 2020

Po roce se zase s kluky scházíme, a to na akci ATAV, kde jsem byl minulý rok na jaře. Hamry Bystré - to  je místo, kde se letošní akce konala. Veškeré informace jsme dostali necelý týden před akcí na email. S kluky z Prahy jsme vyrazili v pátek po obědě. Směr Hlinsko. Po třech hodinách jsme dorazili na místo.


Na papíře je připraveno 100 km jízdy a 113 políček s informacemi.

Po večerní rozpravě o trase nám oznamují ještě nějaké změny, které už budeme řešit až na místě. Přepsané kilometry nakonec neplatily a jelo se podle původních. 

Vždy se najde místo kde se velké skupiny rozdělí na menší. U některých případů lze tyto těžší úseky objet, ale není to pravidlo.

Noc v chatkách nebyla drahá a taky to tam podle toho vypadalo. Kemp je spíše pro dětské tábory a chatky byly v původním stavu.

Na místě jsme byli první, tak jsme šli na jedno pivo a čekali na ostatní.


Hotel Otakar, kde jsme měli občerstvení a večerní promítání různých cest.



Úkol splněn. Ani jsme moc nebloudili. Vyrazili jsme mezi prvními, a tak jsme už po 14 hodině měli odjeto a zajeli jsme se podívat na hrad Svojanov.

Svojanov je částečná zřícenina gotického hradu, nacházející se v bezprostřední blízkosti městyse Svojanov v okrese Svitavy. Od roku 1964 je chráněn jako kulturní památka.
 

Na akci bylo přihlášeno cca 130 lidí, z větší části Honda Afrika Twin. Všichni ale podle roadbooku nejeli a byli se projet po okolí a poznávali místní kraj. ATAV se povedl a příští rok se zase někde sejdeme.

Video ke zhlédnutí:  
ATAV, podzim 2020          

Děkuji za přečtení a sdílení 
 

Komentáře

KAM V ROCE 2024?

Jaro: Chorvatsko, po stopách Dinaric Rally a podzim: 14ti denní cestování v Řecku