Krocan, podzim 2018

Akce Krocan se řadí mezi ty obtížné. Koná se na jaře i na podzim. Jedná se celovíkendovku a trasy jsou rozděleny na dětskou a normál. Když zaprší, tak je to peklo na zemi. My jsme měli vcelku sucho a tak hrozné to nebylo. Akce je omezena na 100 lidí a po přihlášení a zaplacení vám přijde týden před akcí informace typu, kde se akce pořádá a trasy, kudy se pojede. Trasy i navigace lze importovat do telefonu. Vyráží se v sobotu ráno a je to na celý den. Celá trasa je dlouhá asi 120 kilometrů a z větší části se jezdí v offroadu. K fotkám asi není co říct, jen to že motorky padaly jako hrušky.


















 




Na závěr sobotního dne se griloval zmiňovaný krocan a ne jeden. Dali jsme si pivo a vyměňovali si názory o trase, která se určitě povedla.

Akce se mi líbila a jsem rád, že jsem se zúčastnil a projel celou trasu. Některé úseky si nedovedu představit po dešti. Doporučení pro ty, kteří by chtěli jet - obutí na motorku určitě špunty a nějaká offrooadová příprava. Opět jsme se sešli na pěkné akci a doufám že bude další.

Videa ke zhlédnutí:  

Děkuji za přečtení a sdílení 

Komentáře

KAM V ROCE 2024?

Jaro: Chorvatsko, po stopách Dinaric Rally a podzim: 14ti denní cestování v Řecku